torsdag den 20. februar 2014

Feeling 'Meh'

Tror vuggestuebakterierne endelig har sneget sig ind på mig... Er sååå tung i hovedet og såååå træt...
Men hey, vi har de sidste par uger sendt børn hjem næsten hver dag med feber og hoste, og min egen unge har jo også været syg, så det var nok kun et spørgsmål om tid...


MEN! Og der er et kæmpe men... Vi har endelig en opkørsel til vores indkørsel! Hurra! Kun 4½ år efter vi flyttede ind! *ligusterkvartersproblemer*

lørdag den 15. februar 2014

Nailmail

Jeg er en sucker for holografiske neglelakker, så da jeg fandt ud af, at man kunne købe heeeele Color Clubs ene holografiske kollektion, sagde det HAPS!

Jeg har købt dem hos Enospring of jeg var så heldig, at de ikke blev nappet i tolden! :D

Og SEEEEE dog hvor pæne de er!!!


onsdag den 12. februar 2014

Malermester Klat og Co.

Lillen er syg, og jeg har været hjemme med ham mandag og tirsdag. Han har feber og hoster. Han vil virkelig gerne lege, men efter fem minutter er han helt færdig. Jeg fandt så på en stillesiddende aktivitet: Mal et billede til oldemor der snart har fødselsdag!
Han var vild med det og god til det, og i mens han slog sig løs og klaskede farver på sit lærred, begik jeg baggrunden til nedenstående. Det er virkelig længe siden jeg sidst har malet noget som helst, men jeg er ret glad for resultatet :)

Jeg har først malet alt med akrylmaling, ladet det tørre, og så tegnet op med en fin sprittusch.


onsdag den 5. februar 2014

Træt med træt på

Dette indlæg er en overspringshandling. En overspringshandling fra noget så rart som at gå i seng. Men jeg orker det ikke. Jeg er simpelthen sååååå flad.
Det kan godt være at praktikken kun er 30 timer om ugen, men de fem timers transport skal lægges oveni (selvom jeg nu virkelig elsker min køretur!). Og det er trods alt meget anderledes end at gå i skole 10-15 timer om ugen. Og det er virkelig længe siden jeg har skullet noget hver dag. Og jeg er ikke umiddelbart vild med det... Det går rigtig fint i tre-fire dage, og så bliver jeg ramt af 'kanikkekanikkekanikke'-hak i pladen, og tvivler på alt og alle, især mig selv. Damn you, dumme hovede.

Ungerne er ellers skønne. Og jeg er fuldstændigt accepteret. Bliver endda valgt over de faste voksne af nogle! Dét er kæmpe klap på skulderen fra rollingerne!

Men ihh, hvor jeg savner min egen lille mand i løbet af sådan en dag! Han startede i børnehave i mandags, og han er vild med det! Han er kun 2 år og 8 måneder, men har været der flere gange om ugen (samme hus som vuggestuen) siden efterårsferien, og han var helt klar. For pokker hvor bliver han hurtigt stor! Han snakker og snakker, og kan alt muligt selv. Store unge. MIN store unge.