tirsdag den 30. oktober 2012

Cornbread og kjole

 Jeg fik forleden New Yorker By Hearts kogebog hjem, og der er SÅ mange ting der skal prøves!
Jeg lagde ud med at forsøge mig med Cornbread, amerikansk majsbrød. Jeg ved ikke lige hvad jeg synes.
Jeg elsker brød, men krummen og det at det er bagt med natron og bagepulver frem for gær, giver det en sær konsistens og en lidt for sød smag. Kunne ikke lade være med at tænke at det ville gøre sig godt med bacon, men det havde jeg ikke lige ved hånden ;)



I mens jeg kokkererede var jeg iført en forholdsvis ny kjole jeg har hapset på Dorothy Perkins' udsalg.
Jeg kan ikke rigtigt finde min stil for tiden, jeg synes jeg er vokset fra de nuttede tshirts og strutskørter, så jeg forsøger at finde et nyt ståsted...


3 kommentarer:

Litzy sagde ...

Jeg synes du ser super elegant ud :) Den klæder dig.

Louise sagde ...

Tusind tak dame!

Sacha sagde ...

Er enig med Litzy, du er super elegant :)