mandag den 31. december 2012

Kold før 12

Ja, så blev det nytårsaften. Det har aldrig sagt mig så meget, og i år nåede vi simpelthen ikke at planlægge noget, så manden og jeg har krøllet os sammen under dynerne på sofaen, og planlægger en aften med lidt film og Ben & Jerry's.
Lillen sover som en sten. Jeg er virkeligt imponeret over at han ikke vågner, familiefædrene her i området har haft gang i tændstikkerne siden klokken 17...

Julen i år var den første vi holdt herhjemme. Det var rigtig hyggeligt, og ikke alt for stressende, for alle der kom havde taget del i forberedelserne.
Alle fik dejlige gaver, og Lillen er nu indehaver af cirka 3 milliarder lego duplo'er... Og et Brio køkken som jeg jo købte for lææænge siden, og som han heldigvis elsker!

Hans yndlingsgave er dog desværre af den mere larmende slags... En syng-og-dans dukke der forestiller Timmy fra 'Timmy Tid'. Et får der danser og kun kan to meget højlydte melodier bliver man hurtigt lidt træt af.
Især når barnet har været ramt af lungebetændelse og ikke har kunnet komme ud at lege, og derfor hele tiden skal demonstrere at han da godt ved hvor man skal trykke for at bæstet går i gang...

I dag har jeg officielt haft sidste ansættelsesdag på jobbet, og er fra i morgen arbejdsløs. Sygemeldt arbejdsløs. For det går bare ikke ordentligt fremad med det hovede, og juleferien har været SÅ hård.
Det er ikke pænt at sige, men jeg glæder mig virkeligt til at få nogle timer helt for mig selv når hverdagen melder sig på onsdag.
Jeg elsker min mand og søn, men jeg kan godt mærke at jeg ikke har det godt, når jeg ikke har dagtimerne til at lade op i.

2013 må meget gerne byde på bedring. Jeg forventer ikke mirakler, men ih, hvor vil jeg gerne bare have et hovede der fungerer nogenlunde normalt. Jeg vil ikke opstille nytårsfortsæt, for de holder alligevel aldrig, og jeg har helt ærligt ikke brug for at spænde mere ben for mig selv end aller højst nødvendigt.

Til sidst skal der lyde et godt nytår til hvem der end får slæbt sig igennem dette indlæg, jeg håber at vende tilbage med mere energi, neglelak og flere ebay-fund næste år!


5 kommentarer:

Medic sagde ...

Hej søde Louise,
Jeg håber du får en super hyggelig nytårsaften og jeg ønsker dig et meget lykkebringende 2013. Krydser fingre for at du får opfyldt de ønsker som du har :-)
Mange kærlige nytårsknus fra
bogsmølfen Ingrid

Louise sagde ...

Tak søde bog-dame, og rigtig meget i lige måde!

Sacha sagde ...

Hvor jeg dog håber og krydser fingre for at 2013 bliver langt bedre end 2012.

Litzy sagde ...

Rigtig godt nytår søde - og en kæmpe krammer til dig også. Håber du snart får lidt mere energi og glæde i kroppen :)

Louise sagde ...

Tak søde damer, håber også I får et dejligt 2013!