onsdag den 5. februar 2014

Træt med træt på

Dette indlæg er en overspringshandling. En overspringshandling fra noget så rart som at gå i seng. Men jeg orker det ikke. Jeg er simpelthen sååååå flad.
Det kan godt være at praktikken kun er 30 timer om ugen, men de fem timers transport skal lægges oveni (selvom jeg nu virkelig elsker min køretur!). Og det er trods alt meget anderledes end at gå i skole 10-15 timer om ugen. Og det er virkelig længe siden jeg har skullet noget hver dag. Og jeg er ikke umiddelbart vild med det... Det går rigtig fint i tre-fire dage, og så bliver jeg ramt af 'kanikkekanikkekanikke'-hak i pladen, og tvivler på alt og alle, især mig selv. Damn you, dumme hovede.

Ungerne er ellers skønne. Og jeg er fuldstændigt accepteret. Bliver endda valgt over de faste voksne af nogle! Dét er kæmpe klap på skulderen fra rollingerne!

Men ihh, hvor jeg savner min egen lille mand i løbet af sådan en dag! Han startede i børnehave i mandags, og han er vild med det! Han er kun 2 år og 8 måneder, men har været der flere gange om ugen (samme hus som vuggestuen) siden efterårsferien, og han var helt klar. For pokker hvor bliver han hurtigt stor! Han snakker og snakker, og kan alt muligt selv. Store unge. MIN store unge. 

4 kommentarer:

Sacha sagde ...

Lang transporttid kan virkelig trække tænder ud, har været der som du jo ved.

Hæng i, kan ikke komme med andet godt råd end det.

Louise sagde ...

Nåmmen, jeg er nu glad for turen, det er mod færdselsretningen og i pænt landskab, men det er stadig 35 km mod de 5 jeg er vant til... Ikke meget i forhold til dig fx ;)

A + K = ♥ sagde ...

Åh, praktik og især transporttid kan altså godt trække tænder ud, ligemeget hvor spændende det er :D

- Anne

Michelle Martlev sagde ...

Hvor er det vildt at han er blevet sådan en stor dreng. Jeg må lige møde ham en dag, ja jeg må så. Er han lige så sarkastisk anlagt som sin mor?

Bare rolig --- nu er praktikken snart slut og der venter kun kaos, kaos og atter kaos. Det skal nok gå!