Vi havde nogle halvgamle bananer liggende, så de blev lige tryllet om til lækre muffins med masser af daim.
Muffins med banan og Daim 20 stk.
3 små bananer (eller 2 store)
3 dobbelte Daim (168 g), grofthakket
75 g smør, smeltet og afkølet
350 g hvedemel
100 g rørsukker
1 tsk. salt
1½ tsk. bagepulver
½ tsk. natron
korn af 1 stang vanilje
3½ dl mælk
1 æg
Smelt smørret og lad det afkøle. Mos bananerne. Hak Daim groft. Bland hvedemel, rørsukker, bagepulver, natron, salt og korn fra vaniljestangen godt sammen i en skål. Lav en fordybning i blandingen og kom ægget og mælken i hullet. Slå det sammen med en gaffel. Vend så det smeltede, afkølede smør i med en dejskraber, med så få tag som muligt og derefter Daim og bananer – også med få tag som muligt. Jo mindre du rører i muffinsdejen, jo mere luftige bliver de, så bland dejen med let hånd og undgå at røre mere end højst nødvendigt. Fordel dejen i muffinforme og sæt dem i en forvarmet ovn ved 175 grader (ikke varmluft), bag i 17-20 minutter, til de er gennembagte.
3 kommentarer:
Uh uh uh dem bliver jeg da helt sikkert nødt til at prøve at bage for de ser godt nok super gode ud.
Haps og så stjal jeg opskriften fra dig :-)
Håber du har det godt Louise :-)
Uhm, de ser godt nok vildt lækre ud. Hvornår skal jeg komme? :D
Jeg har selv stjålet og modificeret opskriften, de var ret gode... Og med var, mener jeg at der ikke er flere... ;)
Send en kommentar